Yritys

Sipti Environment Oy on vuonna 2019 perustettu ympäristöalan suunnittelupalveluja tarjoava kotimainen yritys. Tarjoamme palveluitamme Keravan, Helsingin Malmin, Lahden, Kotkan sekä Kuopion toimistoilla. Toimialueenamme on koko Suomi.

Missio

Yrityksemme missio on tuottaa laadukkaita ja asiakaslähtöisiä ympäristökonsultointipalveluita.

Visio

Visiomme on olla alan laadukkain ja edistyksellisin toimija.

Arvot

Kehitimme yhdessä yrityksemme arvomallin, joka on kokoelma meille tärkeistä arvoista:

Sipti Environment Oy:n arvomalli
  • Kunnioitus. Toimimme aina toisiamme, itseämme ja asiakkaitamme kunnioittaen.
  • Luotettavuus. Pidämme kiinni sovitusta ja olemme kumppani, jonka kanssa voi tehdä pitkäaikaista yhteistyötä luotettavasti.
  • Laadukkuus. Ylläpidämme työmme korkeaa laatua huolellisesti suunnitellulla laadunvalvontajärjestelmällä.
  • Ketteryys. Keskitymme olennaiseen, teemme joustavasti yhteistyötä ja luomme oman ketterän toimintamallimme.
  • Asiakaslähtöisyys. Räätälöimme palvelumme asiakkaamme tarpeen mukaan. Kuuntelemme asiakasta. Varmistamme, että asiakas saa parhaan ratkaisun asiakkaan kriteerit huomioiden.

Kaiken sitoo yhteen viihtyvyys. Kun yllä olevat arvot toteutuvat, viihdymme työssämme. Kun viihdymme työssämme, on meidän helppo toteuttaa arvojemme mukaista työtapaa, jolloin arvomme heijastuvat suoraan myös asiakkaillemme.

Laadukkaan ja ympäristönäkökohdat huomioivan työn takaa yrityksellemme myönnetyt Rakentamisen Laatu RALA Ry:n sertifioimat laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Toimintamme on avointa ja vastuullista, tietomme löytyvät Luotettava kumppani -palvelusta.