Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://siptienvironment.fi. Sivuston omistaa Sipti Environment Oy. Suorat yhteystietomme löytyvät etusivultamme.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet

Keräämme yhteydenottolomakkeella yhteydenottajan nimen, sähköpostin ja puhelinnumeron. Käytämme niitä ainoastaan yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietoja ei säilytetä yhteydenottopyynnön johdosta syntynyttä keskustelua pidempään.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö ja linkit

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Käytämme WordPress Jetpackin ja Google Analyticsin analytiikkapalveluita. Ne keräävät anonyymiä tietoa vierailustasi sivuillamme. Seuraamme palveluista sivustomme käyttöastetta ja suosituimpia kirjoituksia. Voit tutustua tarkemmin palveluiden keräämään tietoon yllä olevista linkeistä.

Kenelle jaamme tietosi

Emme luovuta keräämiämme tietoja yrityksen ulkopuolelle.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme yhteydenottolomakkeilla kerättyä tietoa ainoastaan niin kauan, kuin yhteydenotosta syntynyt keskustelu vaatii. Mikäli yhteydenottopyyntö ei johda yhteistyöhön, poistetaan henkilötiedot välittömästi.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Lisätiedot

Yhteydenottopyynnön mukana tulevat henkilötiedot säilytetään tietoturvasuojatussa sähköpostissa.

Tietomurron tapahtuessa otamme yhteyttä henkilöihin, joiden tiedot ovat voineet joutua tietomurron kohteeksi.